Instagram

Exentri lompakko/korttikotelo

Sainpa lahjaksi Exentrin nahkaisen lompakon, tai enemmänkin korttikotelon. Kotelo on tehty aidosta nahasta ja sen fyysinen rakenne on erittäin jämäkkä ja laadukas.


Suljettuna kotelo on n. korttipakan kokoinen mytty joka sujahtaa housuntaskuun ongelmitta.


Avattuna kotelosta löytyy kolme osiota, joissa jokaisessa on paikat korteille etu- ja takapuolella. Kotelon keskiosa on pyhitetty seteleille, kuiteille, lounareille tai muille läpysköille jotka eivät korttipaikkoihin sujahda.


Suljettuna korttikotelon etu- ja takapuolella on paikat useimmiten käytetyille korteille. Näistä korttipaikoista kortit on kätevä työntää esille nahkaan tehdystä kolosta peukalolla työntäen.

Kotelo pysyy taiteltuna kiinni todella napakasti hyvin yksinkertaisen, mutta ihmeen jämäkän, kiinnikkeen avulla. Kiinnike on jopa niin jämäkkä että toisinaan tuntuu olevan vaikeuksia saada koteloa auki, eipä tarvitse pelätä että se omia aikojaan aukeilisi.

Olen itse käyttänyt erilaisia korttikoteloita jo vuosikausia ja sen täydellisen korttikotelon metsästäminen on ollut tietynlainen missio. Nyt voin melkeinpä väittää että ollaan lähellä. En äkkiseltään keksi mitä parannettavaa tuossa voisi olla, mutta jotkut saattavat jäädä kaipaamaan kolikoille paikkaa. Toisaalta, tällöin korttikotelo muuttuukin jo normaaliksi lompakoksi.

Mikäli olet korttikoteloaddikti niin tässäpä sinulle oiva vaihtoehto, kun seuraavan kerran harkitset kotelon vaihtoa!

Kommentit

  1. Kaupoista! http://exentri.com/en/find-retailer/

    VastaaPoista
  2. Oon vuoden käyttäny tällasta Secrid merkkistä http://www.secrid.nl/en/index.html Kortit tulee esiin napista painamalla, very nice.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti