Instagram

Nokia Play 360° Bluetooth kaiutin

Bluetooth kaiuttimia löytyy nykyään kauppojen valikoimista älyttömät määrät. Mutta sen hyvän löytäminen on usein vaikeaa. Nokia Play 360° on omien kokemusten perusteella erinomainen vaihtoehto!

Nokia Play 360° on alumiinikuorinen kevyt ja tyylikäs BT kajari. Kaiuttimen käyttö on yksinkertaista, kajarin voi yhdistää soittopeliin joko Bluetooth yhteydellä tai vaihtoehtoisesti perinteisesti 3.5mm plugilla varustetulla audiokaapelilla.

Kaiutin soi yllättävän hyvällä äänenlaadulla ja riittävän lujaa esim. puistossa musan kuunteluun. Ääni säteilee nimensä mukaisesti 360 astetta ympärilleen jotta isommankin porukan on helppo nauttia musiikista riippumatta missä istuu. Kaiuttimen mukana toimitetaan kantopussukka jossa on pieni lenkki josta sitä voi kantaa. Pussukka kannattaa kuitenkin soittaessa ottaa pois, vaikka muistaakseni ohjekirjassa mainitaakin että pussukka ei vaikuta ääneen, mutta kyllä se vaimentaa selkeästi. Kaiuttimesta lähtee jopa pienimuotoinen napakka basso.

Kaiuttimen parhaita puolia on sen akun kesto. Akku kestää omien kokemusten mukaan n. 15 tuntia yhtäjaksoista soittamista, eli bileet eivät lopu ihan heti.

Mikäli oikein halutaan hifistellä, voidaan kaksi Play 360° kajaria yhdistää langattomaksi stereokokonaisuudeksi!

Huonoin puoli on, että kyseistä kaiutinta ei enää tehdä. Mutta sitä saattaa löytää vielä joistain kaupoista about 70-100e hintaan. Play 360°:n seuraaja PlayUp on todennäköisesti yhtä hyvä vaihtoehto, mutta selkeästi kalliimpi.

Suosittelen 5/5!

Kommentit