Instagram

Freeman cucumber facial peel-off mask

Kurre halus että mä teen arvion tästä, älkää helvetti soikoon kysykö multa miksi.

Freemanin kurkkukasvonaamio on mallia kasvoille kuivuva, eli sen voi repiä sellaisena kivana kalvona sitten irti kun se kuivuu. Eihän mulla ole muita syitä tän käytölle kun se, että se on hauskaa. Ihankun naamaansa repis irti. Mainospuheet lupaa että tää kevyesti kuorii ja pehmentää ihoa, en ole havainnut mitään maatakaatavaa muutosta omassa nassussani. Ehkä kasvoni ovat astetta kirkkaammat, se voi tosin johtua myös naamion repimisestä johtuvasta akuutista innostumisesta.

Kurkun lisäksi hoitavaa aloe veraa sisältävä maski levitetään tasaisesti kasvoille varoen silmänalusihoa ja sen annetaan vaikuttaa ohjeen mukaan 5-10min tai kunnes se on tasaisesti kuivunut. Itse noudatan jälkimmäistä, mutta saattaa olla että annostelen sitä myös vähän liian paksun kerroksen.

Koska naamio tuntuu viilentävän ihoa, on siinä varmaan jotain moisen efektin aikaan saavaa kamaa inessä. Se meinaa siis sitä, että kun lähestytään silmänympärysihoa, silmä kyllä varoittaa etenemästä. Samaten kaikissa ihorikoissa kuten puristelluissa finneissä ja mustissa silmissä voi tuntua ikävää, joskin melko mietoa kirvelyä. Suosittelen ehjälle iholle siis.

Hinta femman molemmin puolin, saa melkein mistä vaan vähän isommasta kaupasta ja kosmetiikkaan erikoistuneista paikoista.

3/5


Kommentit