Instagram

24/7 Fitness

Salibreikin jälkeiseen pään lahoamiseen useimmiten auttaa sen treeniin oikeuttavan muoviläpyskän hankkiminen. Ajankohtaista oli nimenomaan uuden salin löytäminen, kriteereinään 247-aukiolo ja hyvä sijainti kuorrutettuna uskomattomalla määrällä raskasta rautaa.

Sellainen sattuikin löytymään Viipurinkatu 7:sta eli allekirjoittaneelle oikein optimaalisesta paikkaa huomioiden sekä kodin että työpaikan sijainnit. Salilta löytyy oikeastaan kaikki oleellinen, eikä mitään extraa. Aerobisia laitteita löytyy lämmittelyyn parin spinning-pyörän verran, lisäksi nurkassa odottaa rikkinäinen crosstrainer ja toisessa ihan hyvä juoksumatto.

Vapaiden painojen lisäksi löytyy ehkä hivenen käyttöä nähneet, mutta toiminnaltaan erinomaiset Davidin laitteet. Venyttelyyn löytyy niinikään oma alueensa, ja löytyypä vapaiden painojen puolelta myös ihan kiva kokoelma erikokoisia kahvakuulia.

Hintakaan ei karvalakkisalissa päätä huimaa, avainkortin pantti on parikymppiä jonka päälle tulee omavalintaisessa jaksossa suoritettava salimaksu. 30 vuorokauden treenioikeus kustantaa 30e joten ehdottomasti stadin edukkaimmissa hinnoissa mennään.

Miinusta 24/7 Fitness saa oikeastaan lähinnä pukuhuonekäytännöistä, pukkarit ovat melko pienet ja ahtaat, lisäksi suihkuun on mentävä erilliseen huoneeseen. Kiusallista, jos olet varannut mukaan pyyhkeen joka esimerkiksi ei peitä kehoasi hyvälläkään tahdolla kokonaan.

Myös salin koko pistää miettimään, varsinkin power rackilla tulee helposti ruuhkaa jos treenaajia on runsaasti, räkkejä kun on ainoastaan se yksi kappale. Myös voimanostoalue voisi olla isompi ja mahduttaa vaikka kaksi nostajaa. Omat treeniajat on usein niin syvältä ettei ruuhkaongelmaa kuitenkaan ole konkreettisesti päässyt muodostumaan.

Henkilökuntaa paikalla on ma-pe 12-20 ja lauantaisin 12-16. Respasta voi ostaa kaikenlaista oheissälää kuten lisäravinteita. Maksuna kelpaa myös liikunta- ja virikesetelit, kuriositeettina kerrottakoon että salille ei saa kertakäyntejä ostettua laisinkaan.

Lopputulemana 24/7 Fitness on oikein passeli treenimesta vanhan koulukunnan kellarisaleihin tottuneille. Pientä kulumaa on kaikkialla, mutta treeni luistaa ja laitteisto pelittää ja sehän se on pääasia. Mikäli haet jotain simppeliä, mutta kuitenkin perustreenin monipuolisesti mahdollistavaa paikkaa, on tämä Alppilan ihme ehdottomasti kannattavaa tsekata!Kuvat: 24/7 Fitness


Kommentit

 1. Näillä taitaa tosin olla noin 2/3 -osaa tilasta vain naisille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mä siellä kerran yhden naisen itseni lisäksi nähnyt.

   Poista
 2. Se on se fitness 24 seven ketjun sali, jossa 2/3 salista vaan rouvien käytössä. Ei siis kyse samasta salista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olet oikeassa, eli tosiaan tällä tekstin salilla ei ole mitään tekemistä minkään sortin ketjun kanssa. Nimi hämää, eikä ole ensimmäinen kerta kun samaan olettamukseen törmään. Jos vilkaisee toimittamaani linkkiin, voi myös havaita että sali on ihan itsenäinen =)

   Poista

Lähetä kommentti