Instagram

Darra

Darra (Bakis) on ravintolisä, joka auttaa ylläpitämään kehon nestetasapainoa. Darra nautitaan poretablettina ennen nukkumaanmenoa. Ruotsissa tuotetta on myyty vuodesta 2007 asti ja nykyään sitä myydään myös Norjassa sekä Hollannissa. "Seuraavana päivänä voi olla yhtä hauskaa kuin edellisenä iltana!"

Maahantuojan ohjeiden mukaan Darra tulisi siis nauttia bileillan päätteeksi. Löysin jokatapauksessa itseni tilanteesta, jossa pääsin keittiön kaapeilleni vasta seuraavana aamuna ja olon ollessa äärettömän epämukava, otin kaikki keinot käyttöön. Poretabletti maistuu aivan helvetin pahalta, en minä tälläistä halua juoda! Jopa happoiseen veteen liuotettuna maku on karsean väljähtänyt ja juomaa on hyvin vaikea saada alas minkäänlaisissa tiloissa. Luultavasti siksi ohje on nauttia tämä vielä humalassa.

Muutaman tunnin kiemurrellessani sängyllä tuskaista oloani ymmärrän kaksi asiaa. Ensinnäkin, alkoholi ei vaan ole minun juttuni. Toiseksi, Darra-poretabletilla ei selvästikään ole vaikutusta jo olemassaolevaan darraan. Nestetasapaino huljahtelee tasaisin väliajoin pöntöstä oraaliteitse alas, eikä olotilasta selviämiselle jää muuta vaihtoehtoa kuin perinteinen kärsiminen.

1/5, mulla ei ole yhtään niin hauskaa kuin edellisenä iltana!

Kuva: Doloor.fi


Kommentit

 1. Käytin tuotetta väärin, se on paska.

  Hyvä arvostelu, 4/5.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos palautteestasi! Tekstistä ilmenee räikeä väärinkäyttö sekä myöskin mihin ja miten poretabletti ei ainakaan auta.

   Poista

Lähetä kommentti