Instagram

Räyhä-RalfRäyhä-Ralf on Disneyn uusin klassikkoleiman saanut elokuva ja se kantaa numeroa 52. Disneyn sekä videopelien ystävänä Räyhä Ralf on mitä mielenkiintoisin elokuva, koska se sijoittuu kolikkopelihalliin. Oikeastaan tarkemmin sanottuna hallissa olevien kolikkopelien sisuksiin.

Räyhä-Ralf on pahis vaikka ei sitä haluaisikaan välttämättä olla. Hän on kyllästynyt olemaan Fix-It pelin Felixin varjossa. Hänellä ei tunnu olevan ystäviä ja asuu kaatopaikalla. Ralf haluaa saada kunnioitusta ja arvostusta samalla tavalla kuin pelin ”hyvis”, eli Felix ja lähtee sitä etsimään muista hallin kolikkopeleistä.

Hauskoja yksityiskohtia pystyi hakemaan klassikkopeleistä koko elokuvan ajan. Disney on lainannut hahmoja tarinaan useista eri peleistä kuten Pac-Manista tai vaikkapa Mariosta. Disney tyyliin hulvattoman hauskaa ja laadukkaalla toteutuksella tehty elokuva jaksoi viihdyttää koko sen keston ajan.

Elokuva on ehkä hieman aikuismaisempaan tyyliin tehty ja lapset eivät tietenkään samalla tavalla saa elokuvasta irti asioita kuin aikuiset, mutta tarina varmasti jaksaa kiinnostaa myös heitä. Disney klassikoista pitäville ehdoton ja pelien ystäviä suosittelen myös katsomaan.

Kommentit