Instagram

Sphero - Bluetoothilla ohjattava robopallo

Huomasin joskus muutamia viikkoja sitten että Verkkiksen katalogiin oli ilmestynyt Sphero robopallo. Jotenkin tuote näytti aivan järkyttävän vastustamattomalta ja kiehtovalta. Tsekkasin YouTubesta Spheron esittelyvideon ja himo palloa kohtaan vain kasvoi kasvamistaan.

Sain Nelinpelin irc-kanavalla ivallista vittuilua osakseni kun kerroin että haluan ostaa Spheron. Olisi pitänyt kuunnella järjen ääntä kanavalla ja olla ostamatta :D

Voi luoja, en oo reilua sataa euroa varmasti koskaan tuhlannut turhempaan. Eihän tolla herran pieksut sentään tee yhtään mitään :D Mitä hittoa, pallo jota voi pyöritellä puhelimella pitkin lattiaa. Kamoon!

Ok, pitää sen verran myöntää että en oo jaksanu ees kokeilla kunnolla. Oon about 5min pyöritelly tota pitkin lattiaa, eli euroa per minuutti ratio on aika kohdillaan. Vähän kuin Ylhäisen pelailut.

Pitänee oikeesti joku päivä vielä yrittää tutustua tohon tarkemmin ja tsekata AR sovellukset yms. Mutta voin rehellisesti sanoa että ei tohon rahoja kannata tuhlata. 19.90e pallona toi vois olla ihan hintansa väärti mutta että 130e, ei hyvää päivää.Kommentit