Instagram

Bar Malaga

Jätkäsaareen avattiin vappuna uusi lounasravintola/ravintola/baari - Bar Malaga.

Ravintola sijaitsee Jätkäsaressa Jallukan kivijalassa, osoitteessa Malagankatu 3. Toistaiseksihan ravintolan seutu on yhtä työmaata ja ravintolaan voi olla vaikeahko löytää, mutta kyllä se siellä on!

Kävimme tänään työkavereiden kanssa testaamassa Malagan lounaan. Lounaaksi oli tarjolla ylikypsää possua rosmariinikastikkeessa kera paahdettujen perunoiden.

Annos sinällään oli ihan ok/hyvä, mutta ylikypsä possu olisi saanut olla hieman ylikypsempää. Toisaalta annoksessa oli kaksi possunpalaa joista toinen oli mukavan mureaa ja mehevää, toinen hieman sitkeämpää. Rosmariinikastike oli sekin ihan ok, hieman vetisen oloista. Paahdetut perunat olivat, noh, paahdettuja perunoita. Kokonaisuutena annos oli siis ihan maistuva, itselle sopivan kokoinen, mutta ehkä hieman tylsä ja pelkistetty. Jonkinmoinen salaattipöytä olisi piristänyt lounasta mukavasti.


Ravintolan miljöö ei ihmeemmin silmiä hivellyt, hyvin yksinkertainen ja minimalistinen. Asiakkaita ei tänään lounasaikaan liikoja ollut, kaksi yksinäistä lounastajaa sattui ravintolaan meidän kanssa samaan aikaan.

Ravintolan seinällä oli juomalista jossa silmiin pisti 20 euron hintainen Brooklyn Local, toivottavasti on maistuva juoma jos joku moisen päättää joskus maistaa :) Perus Karhu oli näemmä 5e joka on alueen muihin anniskelumestoihin nähden todella edukas. Muuten lista näytti sisältävän suurimmaksi osaksi Brooklyn sitä ja Brooklyn tätä, eipä siinä, ei Brooklyn lager esim. paskempaa ole :)

Ravintola sijaitsee sen verran syrjässä että epäilenpä ettei tänne tulla eksymään ihan heti after workia viettelemään. Toisaalta hieman kiehtois käydä kurkkaamassa miltä meininki näyttää esim. perjantaina klo 20. Lounasta tulen varmasti toistekin kokeilemaan Malagassa, ihan positiivinen fiilis jäi ekasta kerrasta.

Kommentit