Instagram

SPIbelt Original

Älypuhelimet valtaavat yhä isompaa alaa tavallisen ihmisen elämässä. Lenkkipoluilla matkaa ja nopeutta mittaavat ohjelmat ovat monelle arkipäivää musiikin pauhatessa taustalla samasta laitteesta. Monesti miesten urheiluvaatteissa on taskuilla hyvin kokoa, mutta naisena tilanpuute on ainainen ongelma. Juoksuhousun taskuun sujahtaa helposti avain, vaan eipä juuri muuta.

SPIbelt Original on pieni, kauttaaltaan joustavasta kankaasta valmistettu vyölaukku, joka ei paina paskaakaan. Lantiolle ja vyötärölle napakasti istuva veska mahduttaa sisäänsä puhelimen, avaimet ja vaikkapa kokoelman tärkeitä kortteja, kuten matka- ja pankkikortin. 

Kolmisenkymppiä kustantava vyö on ollut itselleni ehdottoman hyvä hankinta. Tiukasti rinnan alle köytettynä se tuo enemmän liikkumavapautta kuin esimerkiksi käsivarteen iskettävät kotelot. Selän puolelle kiepautettuna itse taskuosiota tuskin huomaa, ja kuulokejohdon saa sopivasti kulkemaan vaikka kainalon alta eteen. 

Small Personal Item-beltiä saa eri kuoseissa ja eri ruumiinosiin kiinnitettävinä malleina. Löytyypä omansa myös tableteille, jos sellaisen kuljettaminen on ongelma. Käyttötarkoituksia on varmasti vähintään niin montaa erilaista, kun on käyttäjiäkin. Itse en helpolla omastani luovu, vaan se kulkee mukana niin ulkolenkit kuin salitreenitkin. Löytyy nykyään myös alan kivijalkakaupoista ainakin Helsingistä, myös internet palvelee. 5/5!
Kommentit