Instagram

Nightmare - Painajainen merellä

Ihan alkuun on pakko todeta että huhhuh mitä paskaa.

Siis oikeesti, huhhuh.

Roolisuoritukset leffassa on luokkaa "hei, harjoteltiin ala-asteella näytelmää ja tällänen tästä nyt tuli". About 10v kakarat näyttelee aviopuolisoita ja yritysjohtajia. Ei jumalauta. Leffan juoni nyt on täynnä reikiä ja ulostetta mut eikai se oo niin justiinsa. Kaikesta paistaa läpi amatöörimäisyys. Kokoajan takaraivossa jyskyttää ajatus, että ei nää oo voinu olla tosissaan. Leffan budjetiksi on IMDB:ssä arvioitu n. 460 000e. Varmaan 400 000e menny tiimin Viron risteilyihin ja 60 000e käytetty leffaan.

Jos nyt jotain positiivista leffasta täytyy kaivaa niin laiva oli saatu näyttämään todellisuutta hienommalta ja suuremmalta. Leffassa käytettävät puhelimet näytti olevan Nokian N9 laitoksia joka on aika harvinainen veto. Äänimaailma oli suomalaisista leffoista poiketen aika kohdillaan, puheesta sai selvän eikä se ollut sellaista perinteistä kuiskausta kuten niin monissa muissa suomalaisissa leffoissa. Myös lyhyestä kestosta plussaa.

Suosittelen silti leffaa kaikille, saapa ainakin hyvän vertailukohdan että mitä paskaa leffat voi pahimmillaan olla. Erinomaista dagen efter -materiaalia siis. Porukalla katottuna varmasti hieno kokemus.


Kommentit