Instagram

I'm Watch Bluetooth-kello

Sain eräältä tuttavaltani (terkut Jonnelle!) Italialaisen I'm Watch kellon käyttööni. Alkuinnostus oli melkoinen koska kello vaikutti sivujen perusteella hauskalta vekottimelta. Mutta voi veljet miten väärässä ihminen voikaan olla.

Ensinnäkin, kellon konffaaminen käyttökuntoon oli todellista tuskaa. Kellon widgetien säätäminen tapahtuu imcloud.com sivuston kautta. Hauskaksi tämän tekee se että kyseiselle sivustolle pitää antaa omat Facebook-tunnukset, mailin salasanat yms. jotta ne sitten synkataan kelloon puhelimen nettiyhteyden kautta. Hieman epäilyttää antaa jollekin Italialaiselle mafialle kaikki tunnarit. Ei hyvä.

Kello itessään on järkälemäisen iso ja siinä pyörii siis joku mukautettu Android-alusta. Tosi hyvä idea, kello on hidas ja kankee kuin jäätynyt paska.

Kello ottaa yhteyden puhelimeen Bluetoothilla mutta ei tässä vielä kaikki! Puhelimesta pitää aktivoida Bluetooth Tethering, eli ihan pelkkä Bluetooth ei riitä. Tämä taas toi sen ongelman että kello ei ollut yhteydessä 24/7 koska BT Tethering tuntu katkeilevan tosi herkästi.

Kaikenkaikkiaan kello on siis niin suurta paskaa ettei tota voi suositella kellekään. Kaiken hyvän lisäksi kello on ihan helvetin kallis. I'm Watchia yritetään myydä 250 euron hintaan! Mitä hittoa!? Verrokkina sata kertaa helpompi, paremmin toimiva ja näpsäkämmän kokoinen paremmalla akunkestolla varustettu Pebble maksaa n. 150 USD. Ei hyvää päivää. Älkää siis iku päivänä haksahtako tohon I'm Watch tekeleeseen vaan ostakaa suosiolla Pebble jos/kun sellasen jostain saa.

Tästä vielä I'm Watchin mainosvideo jossa kaikki saadaan näyttämään ruusuiselta:

Kommentit