Instagram

InOne aikuisten "potkupuku"

Pika-artikkelissa InOne haalaripotkupuku.

Joskus aikoinaan vähän naureskelin kun Jepu vouhotti tälläsestä ns. "potkupuvusta". Pidin sitä typerän näkösenä ja aivan järjettömänä asuna. Tästä muutaman vuoden päästä bongasin jostain tarjouksen jossa kyseisen asukokonaisuuden sai halvalla ja päätin sitten itsekin kokeilla. Ihan alkuun pitää sanoa että puku on kategoriaa en-koskaan-esiinny-julkisesti-tämä-päällä.

Haalarihan on siis tälläinen yhdestä osasta koostuva ala- ja yläruumiin peittävä viritelmä. Edessä on vetoketju ja niskassa huppu. Materiaali on jotain, en tiedä mitä, pehmeää ja miellyttävää. Haalarin alle ei hirveästi kannata latoa muita vaatteita sillä haalari itsessään on melko lämmin. Haalari onkin omiaan talviaikaan kun sisällä saattaa olla viileä. Kun tähän kokonaisuuteen lisää vielä villasukat niin puhutaan kokonaisvaltaisesta "turvasatamasta" :) Haalari sopiikin erinomaisesti esim. Dagen Efter -olotiloihin jolloin voi kaivata hieman lisäturvaa olotilaa ryydittämään.

Typerältähän tämä näyttää mutta päällä tuntuu mukavalta. Eihän sitä kotioloissa oo niin justiinsa mitä sitä on päällä, kunhan olo tuntuu mukavalta. Suosittelen ennakkoluulottomasti kokeilemaan, saatat yllättyä!

PS. Ainoa miinus tulee WC-käytännöstä, ns. kakkosen suorittaminen on hieman hankalaa koska puku pitää käytännössä riisua toimituksen ajaksi :)

Kommentit