Instagram

SPIbelt Messenger Bag

Jepu kirjoitteli jokin aika sitten SPIbelt Original "vyölaukusta". Itse otin testiin SPIbeltin Messenger Bagin joka on olkalaukkumallinen versio SPIbelt Originalista.

SPIbelt Messenger Bag on hyvin pitkälti samasta materiaalista ja samalla idealla rakennette olkalaukku kuin SPIbelt Originalkin. Laukkuosa on erittäin venyvää ja kevyttä spandex-materiaalia. Messenger Bagin olkahihnassa on hieman Originalia mukaileva ylimääräinen tasku johon voi säilöä kännykän ja/tai avaimet. Itse Messenger Bagin laukkuosa on sen verran iso että sinne voi halutessaan säilöä esim. 9.7" iPadin tai muuta vastaavaa materiaalia.

Itse kokeilin käyttää Messenger Bagia frisbeegolf-radalla kiekkojen säilömiseen ja pitää myöntää että tämä oli melkolailla toimiva ratkaisu. Bagiin mahtuu helposti ainakin kolme, uskoisin myös neljä, kiekkoa. Messenger Bag pysyy tiukasti lähellä kehoa jolloin laukkua ei tarvitse ottaa pois selästä heittojen ajaksi. Laukun suuaukko on myös tarpeeksi kireä jotta kiekot eivät putoa kyydistä vaikka laukun vetoketjua ei sulkisikaan.

Käyttämässäni käytössä en laukusta löydä muuta vikaa, kuin sen että kiekot ovat välillä turhankin tiukassa laukussa ja niiden poistaminen laukusta, tai sinne takaisin pistäminen, on toisinaan jopa turhankin tiukkaa. Kuitenkin pidin laukun toimivuudesta ja uskon että tulen käyttämään tätä jatkossakin.

Mikäli harrastat hyötyliikuntaa pyöräilyn merkeissä ja sinulla on tarve kuljettaa mukanasi miniläppäriä, tabletia tai muuta pienehköä vempainta niin Spibelt Messenger Bag on helposti erittäin hyvä apuväline tähän. Laukku on miellyttävää materiaalia, ei paina, on kevyt ja pysyy napakasti mukana.

Laukkuja saa esim. Verkkokauppa.comista n. 60e hintaan.

Kommentit