Instagram

PulseOn rannesykemittariPulseOn on vuonna 2012 perustettu suomalainen yritys joka tuo markkinoille pienen, huomaamattoman ranteesta sykken mittaavan sykemittarin joka puhelimeen yhdistetyn sovelluksen avulla auttaa käyttäjää kuntoilemaan.

Sykemittari mittaa sykkeen optisesti ja yrityksen kertoman mukaan sykemittaus on saatu erittäin tarkaksi jolloin laitteella voidaan korvata rinnan ympärille asetettavat ns. perinteiset sykevyöt.


Toistaiseksi mittari ja sen ohjelmisto ovat vielä beta-vaiheessa. Laitteen tullessa myyntiin syksymmällä laitteen pitäisi toimia myös suosituimpien urheilusovellusten kanssa yhteen jolloin käyttäjä voi käyttää haluamaansa sovellusta ja integroida PulseOnin mittaaman sykkeen urheilusuorituksen kylkeen.

PulseOnia voidaan luonnollisesti käyttää myös valmistajan oman monipuolisen sovelluksen kera. Sovellus osaa näyttää myös urheilusuorituksesta palautumiseen vaadittavan ajan jolloin käyttäjä oppii tuntemaan oman kroppansa tehokkaammin.

Toistaiseksi sovellus on monipuolinen mutta sen toiminnallisuudessa on vielä hiomista. Sovellus itsessään lagaa rajusti ja urheilusuoritukset näkyvät sovelluksessa vasta sovelluksen uudelleenkäynnistämisen jälkeen. Tämä on kuitenkin melko luonnollista sillä onhan kyseessä beta-vaihe. Laitteen akunkesto on sekin toistaiseksi vaatimatonta ja laite täytyykin ladata päivittäin.

Laitteessa on kuitenkin potentiaalia mielestäni reilusti. Itse esimerkiksi tykkään käyttää Sports Tracker -sovellusta ja olisikin näppärää mikäli urheilusuoritukseen voisi lähteä heittämällä tarkasti sykkeen mittaavan "kellon" ranteeseen ilman että tarvisi lähteä virittelemään hieman ahdistavaa rinnan ympärille astetettavaa sykevyötä.

PulseOn on ennakkotilattavissa esim. Verkkokauppa.comin kautta hintaan 199.90e.

Kommentit