Instagram

Erard STANDiT 400


Erard STANDiT 400 lattiateline telkkarille on äärettömän yksinkertainen mutta mielestäni äärettömän nerokas keksintö. Valmistaja ilmoittaa telineen sopivan 30" - 52" telkkareille, maksimissaan 30kg painoisille ja 5cm syville. Oma telkkarini on 55" ja se painaa 20kg joten en nähnyt syytä miksei teline kävisi myös tälle ja kävihän se.

Teline itsessään painaa 11kg ja se koostuu kolmesta pääosasta sekä muutamasta pienemmästä nippelinappelista. Telineen kokoaminen oli suoraviivainen, helppo ja nopea "urakka". Kokoamiseen meni kaiken kaikkiaan n. 10-15min ja teline huokuu laatua. Osat ovat jämäkkää metallia joka luo varmuuden tunteen eikä telineeseen pelota asentaa televisiota.

Korkeussäätöä television asentamiseen on n. 20cm joka riitti ainakin itselle juuri sopivasti.

Telineen rungon takana on kouru jonne voidaan piilottaa televisioon menevät johdot. Tämä onkin toimiva ratkaisu ja televisio asentuu huomaamattomasti seinälle.

Telineen ehdottomasti paras puoli on ettei seinään tarvitse porailla mitään reikiä eikä asennus vaadi käytännössä mitään tietotaitoa tai osaamista. Teline on myös helppo siirtää paikasta toiseen mikäli sisustus muuttuu, eikä rei'istä tarvitse olla huolissaan.

Ainoa miinus tulee telineen suhteellisen korkeasta hinnasta (199.90e) mutta vastineeksi saa tyylikkään, yksinkertaisen ja jälkiä jättämättömän asennuksen televisiolle. Suosittelen lämpimästi!Kommentit

  1. Hyvä arvostelu. Helpotti ostopäätöstä. Minullakin ohuehko, kevyehkö 55" televisio. Ei ole tainnut tulla negatiivisia puolia esille?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti