Instagram

Lotus Nessu Menthol

Kaappiini kertyy aina erinäisiä nessupakkauksia ja siirtelen tavanomaisesti muutosta toiseen näitä mukanani. Kuitenkin ruokakaupassa vastaani osui menthol-nessut, joiden ajattelin helpottavan flunssaisen tukkoista oloani ja nappasinkin oitis näitä mukaani.

Kuten valmistajan sivuilla kerrotaan, on menthol minttuöljystä tehty valmiste jonka tulisi avata hengitysteitä ja täten helpottaa tukkoisuutta. Yhdeksän nenäliinan taskupakkaus on Nessuille tuttuun tapaan erittäin kompakti ja hyvä, minä ostin paketin jossa näitä pienempiä pakkauksia on kuusi.

Suurena nenäliinojen ystävänä sain kuitenkin pettyä karvaasti, kun ensimmäistä kertaa menthol nessuun niistettyäni aralle nenän alueen iholleni levisi jäätävä polttelu. Jo valmiiksi punoittava alue vaihtoi astetta kirkkaampaan sävyyn ja pieni arkuus muuttui suoranaiseksi kivuksi.

Nenäliinana ominaisuudet ovat hyvät. Paperi on pehmyttä ja arkki sopivan kokoinen. Flunssassa en näitä käyttäisi, mutta jos haluan impata mentholia suoraan arkista pieneen heinänuhaan, saatan harkita näitä uudemman kerran.3/5

Kommentit